2012. július 10., kedd

Bocsi a késésért. :$ ..most egy darabig sajnos nem lesz mert nem leszek itthon de amint haza jöttem akkor bepótolom egy jó hosszú résszel. :)♥ xx.


8.fejezet - a terep

Mielőtt elindultunk volna Josh megállította a sort. A nevemet kiabálta előről. -Amy te menj a legvégére, Jasonnel fogtok vigyázni, hogy senki ne vesszen el és ne maradjon le. - mondta vigyorogva. Én csak egy bólintással válaszoltam., majd a sor végére léptettem Kalifával és közbe megsimogattam a nyakát. -Hát ez remek! pont egy olyan mellé tesz akire most éppen nem vagyok kíváncsi. - gondoltam. Közbe Jason és Twister mellé álltam Kalifával. Most már tényleg elindultunk. Egy darabig a kínos csend uralkodott köztönk, aztán megszólalt.
- Eddig hogy tetszik a tábor? - kérdezte mosolyogva.
- Nagyon tetszik eddig. - próbáltam kedves lenni.
- Ennek örülök, és Kalifa? - érdeklődött.
- Imádom - jelentettem ki. Erre csak rám mosolygott. Aztán megint eljött a kínos csend. Közbe gondolkoztam, hogy nem is kéne vele bunkóznom. Hiszen nagyon aranyos és kedves. Tehát adok egy esélyt.  Megint megszólalt, de onnantól már egyikőnknek sem állt be a szája. Az egész terepet végig beszélgettük és röhögtük. Szóba jött minden: a gyerekkorunk, az első lovaglások, esések...stb. Egyébként Kalifa  terepen kicsit hisztisebb volt. Mikor kiértünk a rétre akkor nagyon menni akart, de nem volt gond, mert ezt is megoldottuk. Szóval és még szeretnék vele menni. Mikor már haza fele mentünk már teljesen nyugodt volt, hosszú száron sétálgattam vele. Az utolsó tíz percet végig léptük, és amikor haza értünk akkor Kalifa egy hangos és hosszú nyerítéssel jelezte, hogy megérkezett. Jasonre néztem és kitört belőlünk a röhögés, majd meg veregettem a ló nyakát. Besétáltunk a pályára, leszálltunk és bevezettük a lovakat az istállóba. Majd a szokásos, leszerelni őket és betenni őket a boxba. Mivel imádom ezt a lovat ezért egy kis jutalomfalatot és almát adtam neki. Mikor hátráltam ki Kalifától valaki hátulról megfogta a derekamat, nagyon meg ilyedtem ezért sikítva fordultam meg. Ki más lehetett volna mint Jason. A szám körülbelül tíz centire volt az övétől, úgyhogy  gyors elkaptam a fejem és kimásztam a karjaiból.
- Bocsi Amy! - kiskutya szemekkel kért bocsánatot.
- Semmi gond! , de azért ne csinálj belőle rendszert - mosolyogtam.
- Nem csinálok! amúgy Josh mondta, hogy szóljak mindenkinek, mert strandra megyünk és úgy gondoltam neked szólok élősszőr. - magyarázta.
- És hogy érdemeltem ki ezt a megtiszteltetést, hogy nekem szólsz élősszőr? - kérdeztem röhögve.
- Mert te lassan készülsz el - már szinte a földön fetrengtünk a nevetéstől.
- Igen? - kérdeztem. Ez esetben, ha harc hát legyen harc. - és elkezdtem csikizni. Úgy érzem rosszul tettem mert erősebb volt nálam, de ilyenkor már mindegy volt. Lefogott, és onnantól már én kaptam a csikizésből. Aztán gyors mozdulattal kicsúsztam a kezei közül. Majd ezután Kalifa a box ajtót rugdalta. Milyen egós "lovam" van, ha nem rá figyelek/figyelünk vagy nem ő van a középpontban akkor már világvége van. - gondoltam magamba. Ezért kifutottam az almafához letéptem egy álmát és bevittem neki. Figyelte minden mozdulatomat. Mikor látta, hogy valami van a kezembe fújtatni kezdett és dörömbölni. Szépen oda nyújtottam neki az almát. Mikor elvette letette a földre felemelte a fejét és kilökött a boxból. - Kalifa szégyelld magad! - Kiabáltam rá és közbe elvettem tőle az almát és megint oda adtam neki, majd elvette és elfordult tőlem.
- Egoista - Jasonnel egyszerre mondtuk.
- Na megyek, szólok a többieknek is. Fél kettő, körkarám.....és készülj el szia! - mondta nevetve, amire én csak intettem neki. Kedves Kalifa végzett az almával úgyhogy már bemehettem hozzá. - Na mi van hiszti király? ilyenkor már haver vagyok igaz? - beszéltem hozzá nevetve. Amire ő csak felhorkantott. - Na szia Kalifa este még benézek - aztán egy puszit kapott. kimentem a boxból és az istállóból, majd a szobám felé vettem az irányt.

Bementem és az órára pillantottam háromnegyed egyet mutatott. - Úristen Jasonnek igaza volt! - magyaráztam magamnak. Tehát, hogy ne legyen igaza ezért gyorsan ledobtam a ruhám és lezuhanyoztam. Utána fogat mostam, kiválasztottam a ruhámat és a bikinimet is. Mivel hamar elkészültem a hajamra is volt idő, úgyhogy még azt gyorsan kontyba kötöttem. Mire megint az órára néztem már 13:20 volt, ezért elindultam. A karámnál már ott voltak a lányok. Leültem melléjük köszöntem és ők is. Majd bele kezdtünk a nagy tracsparty-ba. Most igazából az új csődörről beszéltünk. Nagyon szép sárga volt. Viszont kicsit őrült volt, de ezen nem csodálkoztam hiszen mén. Lassan megérkeztek a többiek is, és már indultunk is. Egy kisbusszal mentünk odáig. Az út negyed órás volt, hamar ott voltunk. Főleg, hogy Sammal ültem és mi sosem untatjuk egymást. Gyorsan kiugrottunk a kocsiból és emint meg láttuk, hogy hova jöttünk egyből a vízbe kívántam magam. Úgyhogy Josh megvette a belépőket, amint megkaptuk már futottunk be. Kerestünk egy helyet, lepakoltunk, átöltöztünk és megrohamoztuk a vizet. Sokszor gondoltam Kalifára és a többi lóra, hogy milyen rosz lehet nekik otthon a melegbe. Talán őket is elvihetnénk úszni egy tóba, holnap beszélek Josh-al. Remélem meg engedi.
- Te mind gondolkozol? -kérdezte Sarah.
- Majd megtudod - vigyorogtam rá. Majd Jane mellém úszott.
- Asszem keresnek te lökött. - kopogtatta meg a fejemet.

7 megjegyzés: